Een mooie kast in de woonkamer willen we natuurlijk allemaal. Het liefst eentje op maat zodat je optimaal met de ruimte om kan gaan. Maar als je dan eens gaat kijken naar wat dat allemaal moet kosten dan schrik je vaak toch wel even. Er zijn dan vaak nog genoeg andere zaken waar je prioriteit aan geeft.
We kwamen deze kast tegen, in de basis natuurlijk een bijzonder eenvoudige kast maar prima om zelf te maken.
Bij de bouwmarkt kan je alle planken op maat laten zagen en je hoeft het bouwpakket alleen nog in elkaar te zetten. Wel vereist dit project een goede voorbereiding voor wat betreft inmeten, anders gaat het een project worden waar je grijze haren van gaat krijgen.
Denk daarbij op voorhand ook goed over de indeling en vooral over wat je er allemaal in kwijt wilt, een zware tv zal namelijk geen optie zijn.
Veel plezier!