Waar kurken al niet goed voor zijn. Je kan er allerlei leuke dingen mee doen. Zonde om ze allemaal weg te gooien.

Neem nou bijvoorbeeld bovenstaande onderzetter. Heb je tie ribs in huis of een ander strip waarmee je iets bij elkaar kan houden is het relatief simpel in elkaar te zetten. Zet de kurken naast elkaar, plak ze eventueel aan elkaar vast en zet er een tie rib omheen zodat het blijft zitten. Je hebt dan een originele onderzetter op tafel staan.

Mocht je nog een oude schilderijlijst in huis hebben liggen kan je een prikbord maken. Kurken lenen zich er uitstekend voor om als prikbord te fungeren. Maak een kartonnen achterwand voor de schilderijlijst en bevestig hier de kurken op. Hartstikke leuk. En als je nog wat verf over hebt van alle andere DIY mogelijkheden kan je de lijst ook nog een hip kleurtje geven. Eyecatcher gegarandeerd.