We hebben vast allemaal wel een muurtje waar we wat mee willen. Een kast past niet, een leuk schilderij kunnen we niet vinden, een stoeltje ervoor maakt de ruimte te klein en een kleur op de muur willen we niet. Toch storen we ons aan dat muurtje en willen we er wat mee.

frame achter tafelsteigerhouten lijst

Dit is werkelijk een fantastisch idee en daarnaast makkelijk te realiseren. Daarnaast kan je het ook nog op verschillende manieren gebruiken.

Heb je bijvoorbeeld kinderen en weet je niet wat je met al die knutselwerkjes en tekeningen van school aan moet? Worden die opgestapeld op de keukentafel alvorens ze na een tijd toch in de papierbak verdwijnen? Span touwtjes tussen het frame en laat de kinderen zelf de mooiste tekening ophangen in het schilderij. Kinderen blij, ouders blij.

Met een pot krijtverf kan je er wel een chique schoolbord van maken met een mooie steigerhouten frame.

Een eigenwijs schilderij door er een douchegordijn tussen te spannen met een leuk motief.

Of gewoon een mooie uitvergrote foto.

Eindeloze mogelijkheden en het mooie is, het is een eyecatcher welke met weinig middelen te realiseren is.