We hebben van het weekend nog goed kunnen genieten van het mooie weer. Terrassen zaten vol, kinderen speelde op straat en de BBQ geuren overheerste. En dat voor begin oktober.

Het is ’s ochtends nog lang donker en de schemer laat zich ook al vroeg zien. Het koelt af en de korte broeken van dit weekend worden nu omgeruild voor de lange broeken. Het wordt herfst. Heerlijk seizoen is het toch altijd, de blaadjes kleuren mooi tegen de blauwe hemels en de geur van de herfst zorgt voor een rustgevende werking. Wandelingen door het bos, kastanjes en beukennoten verzamelen. En het gezelligste van allemaal, de open haard. Hij kan weer aan! Genieten met zijn allen van een knisperend houtvuur.

Ideaal moment om de woonkamer weer een frisse opknapbeurt te geven. Een mooie warme kleur op de muur, een dierenvel op de grond en de kaarsen aan.

Geniet ervan.