We leven alweer meer achter de voordeur nu het weer wat minder wordt. We nodigen mensen thuis uit in plaats van bij een restaurant. Lekker binnen bij de openhaard met een aperitief om vervolgens aan een mooi gedekte tafel te dineren met vrienden en familie.

Daar gaan vaak uren aan voorbereiding in de keuken aan vooraf. Want als je de tijd ervoor hebt is het leuk om zelf te kokkerellen. Zorg daarom voor een prettige keuken met veel afzetruimte en goede spullen. Net als een timmerman goed gereedschap nodig heeft hebben we in de keuken ook goede pannen, messen en bovenal goede ingrediƫnten nodig.

Nu hebben we niet allemaal een keuken die uitkijkt op de bossen maar we kunnen er ondanks mogelijke beperkte ruimte, toch een prettige plek van maken.

Zorg dat het aanrechtblad vrij is van spullen die er eigenlijk niet horen en kleed het geheel aan met wat kruiden in een pot. Geef de muur een gezellige kleur, schenk een lekker glas wijn in en begin aan jouw culinaire avonturen.