Nu we toch op functionaliteit zitten, dit is ook wel een hele handige oplossing.

Helaas zie je vaak briljante oplossingen op het moment dat je net klaar bent met een verbouwing maar houd deze in gedachten voor een eventuele volgende verbouwing.

De badkamer is vaak een van de meest kleine ruimtes in huis. We kunnen dan ook lang niet altijd alles in de badkamer opslaan zoals we zouden willen. Bijvoorbeeld handdoeken, die liggen vaak in een aparte kast in de slaapkamer of onderin een wastafelmeubel.

Wanneer je van plan bent om de badkamer aan te passen of je zit vlak voor een verbouwing, neem dan deze optie mee. Maak van de douchewand een smalle kast waar je de handdoeken in kwijt kan. Dit ziet er mooi uit, neemt niet veel ruimte in beslag en is ook nog eens hartstikke handig aangezien je direct vanuit de douche een handdoek kan pakken.

Wij zijn om.