Lampen, het is altijd lastig om de goede lamp te vinden. Te groot, te klein, te duur, geen mooi licht etc. Voldoende redenen om bijzonder lang over een zoektocht naar de perfecte lamp te doen.

Tegenwoordig zie je bekende merken de ene na de andere industriƫle lampen presenteren, koperkleur, betonlook, retro, vintage. Maar allemaal vreselijk duur door dat label wat erop geplakt is.

Het is eigenlijk kinderlijk eenvoudig om de lampen van de bekende designers na te maken. Electra draden kan je in diverse kleuren verkrijgen en lampen zijn in diverse formaten te koop. Het is alleen dat we er met twee linkerhanden flink tegenop kunnen kijken en tsja we werken me elektriciteit, dus kan gevaarlijk zijn.

Valt reuze mee, als je een goede instructievideo op internet zoekt kan je in een paar uurtjes jouw eigen designlamp geproduceerd hebben. Elke keer als je naar de lamp kijkt dan kan je denken, die heb ik mooi zelf gemaakt!