De winter, het leek er even op dat hij ook dit jaar weer geruisloos voorbij zou gaan. Toch is het gelukt om alsnog ijskoud te worden buiten. Sneeuw, hagelbuien, ijzel, zware windstoten, we hebben het allemaal al voorbij zien komen.

Wat moet je dan toch doen als het zulk weer is? Lekker met een dekentje, een kop thee en een goed boek bij de open haard zitten. Of met je huis aan de slag. Ga eens aan de slag met al die kasten in je huis of de vliering, waar je bijna nooit op komt. Ga op zoek naar spullen die je eigenlijk niet meer gebruikt en verzamel ze om of te verkopen, of naar een tweedehands winkel te brengen. Het geeft ruimte in je hoofd en zorgt dat je alsnog op de bank kan ploffen maar dan met een voldaan gevoel.

Je kan er ook voor kiezen om eens creatief te doen met voorwerpen waar je van dacht er niets mee te kunnen. Ook als je denkt dat je niet creatief bent of als je niet houdt van met je handen bezig zijn. Kijk eens bij de eerdere posts, er zit vast wel iets voor je tussen. Veel plezier.