De lente lijkt zijn intrede gedaan te hebben in ons koude kikkerland. We trekken massaal naar buiten om de eerste zonnestralen op onze bleke huid te laten vallen. Tuintjes worden opgeknapt en de tuincentra zien de buitenplanten weer als warme broodjes over de toonbank gaan.

Maar wat als je niet veel buiten hebt, een klein dakterras waar je niet eens een fatsoenlijk plekje hebt om van die warme zon te genieten? Ook hiervoor is een oplossing en wat voor een! We kwamen de volgende oplossing tegen, makkelijk zelf te maken van betonblokken en te schilderen in elk gewenst kleurtje. Zorg dat je de betonblokken goed bevestigd aan elkaar met een lijm die wel een tijdje zijn kracht houdt. Zet de betonblokken in een goede grond of primer en maak het af met een leuke tint glansverf. Dan zorg je er direct voor dat de bank waterdicht is en ook nog eens makkelijk af te nemen.
Maak hem vervolgens af met een paar mooie kussens en ook jij kan genieten van een heerlijke buitenplaats in de zon.