We hebben vroeger allemaal wel een knuffel gehad die overal mee naartoe ging. Het was je beste vriend waar je geen moment zonder kon. Wellicht heb je zelf kinderen inmiddels en zie je hoe lastig het is als je deze knuffel een keer vergeet of kwijt bent geraakt. Dan wringen we ons in allerlei bochten om het verdriet wat te verzachten en als je hem dan weer gevonden hebt dan is het feest!

Er komt een tijd dat de knuffel zielig alleen in bed blijft liggen en dat hij niet meer mee mag. Daarna verdwijnt hij in een doos en daarna is hij vergeten. Zonde toch? Maak er een mooie herinnering van door er een schilderij van te maken. We zagen dit voorbij komen en waren er direct van gecharmeerd. Wat een leuk idee. Het is toch zonde dat, wat voorheen jouw beste vriend was, nu ineens van het toneel verdwenen is?