Om dan maar in de huisdier sferen te blijven. Als je een puppy hebt toegevoegd aan je gezin dan zal die in het begin moeten wennen in de bench, maar wie zit er nu te wachten op een ijzeren kooi in het midden van je goed gestylde huiskamer? Woon je in jaren 30 huis dan heb je waarschijnlijk een kast onder de trap, ook huizen uit andere bouwjaren kunnen dit uiteraard hebben. Veel van ons gebruiken deze ruimte als voorraadkast maar dit vonden wij ook een bijzonder slim idee. Maak er een ingebouwde bench van. Dit is dan hét plekje voor de hond waar hij ook goed overzicht heeft op wat er allemaal gebeurd. Het is natuurlijk het mooiste als de trap in de woonkamer uitkomt, dan is hij of zij er toch een beetje bij. Anders heeft hij of zij een mooi plekje om zich even terug te trekken uit de drukte.