Op zoek naar een sidetable? Maar kan je niets leuks vinden, of zijn die dingen veel te duur? Maak er dan een zelf. Je bent voor een paar tientjes klaar en hebt een ware eyecatcher in huis.

Alle benodigdheden kan je gewoon in de bouwmarkt halen en het is ook geen meerjarenplan. Prima tijdsbesteding eigenlijk voor een dag als deze.

Wat heb je nodig? Nou je kent ze wel van die schragen die je bij de bouwmarkt koopt om een deur op te leggen als je die wilt schilderen. Ze zijn natuurlijk ideaal als onderstel. Bij de bouwmarkt kan je ook schaaldelen halen. Dat zijn planken die overblijven nadat ze het hout eraf hebben gezaagd waar ze mooie planken van gemaakt hebben. Op een schaaldeel zit aan de zijkant ook altijd nog de boomschors en wellicht zitten er wat knoesten of barsten in. Het deel is ook nooit precies eenzelfde afmeting. Misschien dat hij ergens wat breder is dan op een ander plek. Dat hindert niet voor dit doeleinde.

Bevestig het schaaldeel op de schragen (eventueel geschilderd of niet) en klaar ben je. Je hebt een prachtige sidetable voor in je woonkamer, een tv meubel of als make up tafel in je slaapkamer.

Veel plezier