Bijzettafels, je kan er niet genoeg van hebben. Toch is het altijd lastig om een mooie bijzettafel te vinden voor een schappelijke prijs. Nu zal het voor velen geen verrassing zijn dat je van een boomstam ook een leuke bijzettafel kan maken. Zeker gezien de recente storm kan je vast een mooi stukje stam vinden in het bos. Laat hem in eerste instantie wel even goed drogen anders krijg je misschien wel last van bijvoorbeeld een schimmel op de houten vloer, of beesten in je huis.
Nadat het goed gedroogd is kan je vrij makkelijk de schors ervan af halen met een hamer en een beitel. Uiteraard even goed schuren dat er geen splinters meer aan zitten en zet hem vooral eerst even in de grondverf voordat je hem het gewenste kleurtje geeft. Zelf zijn we er fan van om het bovenblad in tact te laten maar uiteraard kun je dit ook mee schilderen in de gewenste kleur.