We hebben allemaal wel een kale muur in huis waar we iets mee willen. Maar ja, wat? Een schilderij, foto’s, een plaksticker. Ik ben zelf vrij moeilijk in een gat in de muur slaan en iets ophangen. Ik moet er echt van overtuigd zijn dat dit het dan is. Maar je moet er wel tegenaan lopen.
Waarom niet met het praktische combineren. In een jong gezin heb je te maken met veel post, helaas vaak nog niet digitaal. Tekeningen, uitnodigingen voor partijtjes etc. Nu hebben we misschien allemaal al krijtbordverf gebruikt maar daar kan je weer niets ophangen, plus het maakt een hoop rommel. Magneetverf is ook een optie. Maar wat is een kurkwand eigenlijk leuk dachten we toen we dit zagen. Het breekt een witte muur en het is natuurlijk hartstikke praktisch. Je hebt niet te maken met het krijtstof en daarnaast is het ook niet direct een hele donkere wand in je woonkamer. Ik ben overtuigd!