It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis, wat een gezellige periode van het jaar. Alle lichtjes die buiten branden, mooi versierde kerstbomen in huis, pakjes onder de boom en eten met bijzondere mensen. Het is een tijd waar we altijd naar uitkijken. Dit jaar helaas geen witte kerst maar we kunnen er nog steeds iets bijzonders van maken.
Ga dit jaar dan ook net dat stapje extra om een mooie gedekte tafel neer te zetten. Maak je eigen kerstdecoratie.
Ook leuk voor de kindjes om mee te doen.
Ga bijvoorbeeld naar het bos om een paar mooie dennenappels te verzamelen en gebruik deze als naamkaartjes houders. Of haal een paar mooie besjes die je samen met een stokje kaneel verbind tot een servethouder.
Haal een paar houten schijven, tegenwoordig ook te halen in de winkel, en beschilder deze met krijtbordverf. Genoeg leuke kerstdecoratie te verzinnen en leuk om te doen in de aanloop naar de kerstdagen. Veel plezierKerstkrans

houten onderzetters

Naambordjes dennenappels