Okee, het is even werk maar dan heb je wel een heel bijzondere kerstkrans aan je deur hangen. Even iets anders dan een standaard kerstkrans en hij kan jaren mee.
Koop een paar leuke kleuren bollen wol en wat kerstdecoratie die makkelijk te bevestigen is, bijvoorbeeld kerstdecoratie met kleine knijpers.
Maak een rond frame van ijzerdraad, wel stevig ijzerdraad anders dan blijven de bollen wol niet goed zitten. Bevestig de bollen wol met stevig draad aan het frame, visdraad is wel erg handig! Wanneer je tevreden bent kun je de laatste versieringen erop aanbrengen.
Wat een prachtig eindresultaat en wat een gaaf gezicht! Wil je hem volgend jaar weer kunnen gebruiken, spuit hem dan even in met siliconenspray, dan stoot het water en vuil af.

Variatie hierop zijn de cottonlights welke je op diverse plekken kan kopen. Mooie hiervan is dat je kerstkrans direct verlicht is.
Maak hiervoor ook een sterk frame waardoor ze netjes blijven hangen in de vorm van een kerstkrans. Uiteraard moet je wel een stopcontact in de buurt hebben;-)