Al jaren kijk ik op Funda. Iedere ochtend bij het kopje koffie kijken welke huizen erbij zijn gekomen, welke huizen in prijs verlaagd zijn, welke huizen er niet meer op staan.

Mijn interesse voor huizen begon eigenlijk al toen ik vrij jong was. In eerste instantie gericht op het interieur. Geen maand stonden de meubelstukken op dezelfde plek. Altijd schuiven voor de ideale opstelling, maar die was er natuurlijk nooit.

Een aantal jaren later kwam er nog een hobby bij. Tweedehands meubelstukken. Van kasten en stoelen tot prullaria ten top. Volle bakken uitspitten op Franse lokale brocante markten, Marktplaats en nog wat anderen. Altijd gevangen door het karakter van tweedehands spullen in plaats van het bekende Zweeds design. Wanneer ik iets kon opknappen dan deed ik dat maar vaak was het niet eens nodig.

Wanneer ik ergens binnenkom kijk ik altijd naar de ideale opstelling. Waar ik mijn plezier uit haal is om met bestaande meubelstukken toch een andere beleving neer te zetten. Als je al jaren in hetzelfde huis zit zie je het wellicht niet meer. Een objectief persoon kan je dan misschien wel helpen.

Zoek je hulp en wil je er niet veel geld aan uitgeven? Ik maak graag een afspraak voor vrijblijvend advies.

Stuur een mailtje naar info@anderhuis.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.